Norvežani prave jahte u Novom Sadu

Bez autora
Aug 21 2012

Norveška firma Hidro dizajn, specijalizovana za proizvodnju jahti i luksuznih plovila, otvoriće u septembru prozivodni pogon u Novom Sadu. Norvežani su kupili proizvodnu halu na Rimskim šančevima i u prvoj fazi zaposliće stotinak radnika. Izrada motornih brodova i delova za njih, u saradnji sa domaćim kooperantima, će biti stoprocentno za izvoz. Novi Sad je prvi pokrenuo izgradnju proizvodnih hala namenjenih investitorima. Nude se po povoljnijim uslovima zakupa, uz uslov da se pokrene proizvodnja, a uslovi su još povoljniji ukoliko je proizvodnja izvozno orijentisana.

Norvežani prave jahte u Novom SaduNorveška firma Hidro dizajn, specijalizovana za proizvodnju jahti i luksuznih plovila, otvoriće u septembru prozivodni pogon u Novom Sadu.

Norvežani su kupili proizvodnu halu na Rimskim šančevima i u prvoj fazi zaposliće stotinak radnika, prenele su "Novine novosadske".

Gradonačelnik Igor Pavličić rekao je da će izrada motornih brodova i delova za njih, u saradnji sa domaćim kooperantima, biti stoprocentno za izvoz.

On je rekao da je Novi Sad prvi pokrenuo izgradnju proizvodnih hala namenjenih investitorima.

Nude se po povoljnijim uslovima zakupa, uz uslov da se pokrene proizvodnja, a uslovi su još povoljniji ukoliko je proizvodnja izvozno orijentisana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik